dinsdag 3 november 2009

Global warming.
Is global warming wel zo slecht?.
De wereld zal echt niet vergaan. Hooguit de mensheid. Of in ieder geval het grootste deel daarvan. En dat is niet meer of minder dan we verdienen. Aangezien ik denk dat er toch geen houden aan is. Op de eerste plaats omdat ik niet zie dat de industriƫle landen er echt werk van zullen gaan maken. En ten tweede omdat ik denk dat er toch klimaatsveranderingen op stel zijn. Dat is nu eenmaal de cyclus waarin de aarde zich al eeuwen en eeuwen begeeft.
En zeg nu eerlijk. Hoe eerder het met ons afgelopen is hoe beter. Wie weet wat voor ellende we nog gaan uitvinden. Misschien wel leven op andere planeten. Kunnen we die ook gaan verpesten. Nee, hoe eerder we ons leefklimaat verpesten hoe meer kans de mensheid op overleving heeft. Want er zullen altijd wel een paar mensen overblijven. Onkruid vergaat immers niet. Laat die mensen maar opnieuw beginnen. In een nieuw soort stenen tijdperk. Wat meer zal er niet overblijven als we zo doorgaan.
Mijn stelling is: " Hoe eerder we de zaak naar de kloten helpen. Des te beter is het voor de wereld, het heelal en de overbleven mensen. Lekker opnieuw beginnen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten